LA PEDALS DE CLIP

Ciclisme clàssic pel Penedès, Barcelona - Tarragona

15-16 DE MAIG 2021

CLASSIC CYCLING - SANT MARTÍ SARROCA

Reprogramació de la Pedals de Clip per al 2021

Amigues i amics ciclistes.

Ja fa dies que des de l’organització estem donant voltes de com serà la nostra estimada Pedals de Clip a finals de setembre. Tenim molts dubtes en poder donar el que des de l’organització hem donat tots els anys anteriors, ens agradaria tenir una bona recepció sense aglomeracions ni màscaretes ni termòmetres, poder sortir tots junts, llibertat de moviments i poder abraçar-nos, avituallaments compartits, bona arribada sense distàncies i compartir la fira amb tranquil·litat, bon pica-pica i refrigeris a l’arribada com els de sempre, homenatges als nostres convidats, dinar al final de la prova, etc …

Les normes establertes per les autoritats, Federació i organismes (molt lògiques en aquests moments a causa del covid19) ens fa pensar i creure que no podrem donar tot el que hem donat en totes les edicions anteriors.

Encara que tinguem llibertat de desplaçament per tot el territori, limita a de molts participants de l’Estat i estrangers el poder assistir, i als quals assistiu volem poder garantir tota la seguretat i tranquil·litat de el món, no volem ser protagonistes ni responsables d’un possible rebrot i perjudicar participants, organitzadors, familiars i públic en general.

Ja ens vam veure obligats a ajornar la primera data del 10 de maig en ple confinament i pensant que això passaria aviat vam decidir canviar la data pel 27 de Setembre, però la veritat que per lo explicat anteriorment hem decidit des del Club i consensuat amb l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ajornar la prova per al 15 / 16 maig del 2021 i poder oferir a tots els participants i visitants tot el que us mereixeu i poder celebrar com cal el desè aniversari.

Volem que agafeu forces, gaudiu de l’estiu i després de l’hivern, carregueu piles, poseu a punt les vostres bicicletes, busqueu aquell mallot que us agrada, prepareu amb il·lusió la propera Pedals …

Aquest parèntesi obligat també ens servirà a nosaltres, per preparar millor la marxa, la crono i la fira 2021 i rebre-us amb els braços oberts a la primavera que ve.

Als participants inscrits a la Marxa i a la Cronoescalada us mantindrem el dorsal i l’ordre d’inscripció per al 2021 (esperem que sigueu la majoria), també donem l’oportunitat de qui vulgui recuperar els diners de la inscripció pugui fer-ho enviant un mail a info@lapedalsdeclip.cat sol·licitant-ho, en aquest cas esperem que sigueu pocs i la majoria ens doneu la vostra confiança i comprensió per tot el que estem passant.

Amb tot el nostre afecte.

La Pedals de Clip.

Ruta cicloturista per a bicicletes clàssiques de carretera per la Comarca del Gran Penedès entre Barcelona i Tarragona

Què és la Pedals de Clip?

És una Marxa o ruta cicloturista exclusiva per bicicletes clàssiques de carretera. (Reglament)
Bicicletes anteriors a l’any 1987, amb Pedals de Clip (rastrales), cablejat de fre per sobre del manillar i manetes de canvi al quadre.

També es poden utilitzar bicicletes amb quadres de nova construcció però sempre amb estil retro i equipades amb components originals de l’època (canvi, manillar, pedals, etc …).

La Marxa tindrà dues rutes, la llarga d’uns 80 km i la curta d’uns 49 Km, per la comarca del Penedès a Catalunya, entre les províncies de Barcelona i Tarragona, terra de vins i caves. Per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i alguns trams curts de pistes de terra fàcils entre vinyes, masies i cellers (es recomana portar els pneumàtics en bon estat i inflats).

Aquesta modalitat de cicloturisme clàssic ja fa molts anys que funciona en altres països d’Europa, especialment a Itàlia ia França, ells ja fa anys que organitzen marxes d’aquest tipus i aglutinen molts ciclistes.

No és cap competició, tot el contrari, és una trobada-concentració per gaudir de la bicicleta, del paisatge i fer amics.

En aquesta Marxa es recomana portar roba, calçat i casc de l’època, tot per donar un aire més clàssic i de tornada al passat.

Comptarem amb la companyia de vehicles clàssics del Moto clàssic del Penedès.

Objectiu:

L’objectiu de la Pedals de Clip és la promoció i l’ús de la bicicleta clàssica. Poder homenatjar ex-ciclistes que tant ens van fer vibrar antany, compartint amb ells ruta i emocions.

La Clàssica del Foix

la clàssica del foix

Prova cicloturista de carretera de caràcter clàssic que recorre les terres banyades pel riu Foix, entre vinyes amb sortida de Vilanova i la Geltrú en plena tardor.

Aquest 2020 queda aplaçada i es farà el 2021.

Els nostres col·laboradors

Organitzadors