la pedals de clip Penedès

LA PEDALS DE CLIP

Ciclisme clàssic pel Penedès, Barcelona - Tarragona

CLASSIC CYCLING - SANT MARTÍ SARROCA

Ruta cicloturista per a bicicletes clàssiques de carretera per la Comarca del Gran Penedès entre Barcelona i Tarragona

Què és la Pedals de Clip?

És una Marxa o ruta cicloturista exclusiva per bicicletes clàssiques de carretera. (Reglament)
Bicicletes anteriors a l’any 1987, amb Pedals de Clip (rastrales), cablejat de fre per sobre del manillar i manetes de canvi al quadre.

També es poden utilitzar bicicletes amb quadres de nova construcció però sempre amb estil retro i equipades amb components originals de l’època (canvi, manillar, pedals, etc …).

La Marxa tindrà dues rutes, la llarga d’uns 73 km i la curta d’uns 45 Km, per la comarca del Penedès a Catalunya, entre les províncies de Barcelona i Tarragona, terra de vins i caves. Per carreteres estretes, pistes rurals asfaltades amb poc trànsit i alguns trams curts de pistes de terra fàcils entre vinyes, masies i cellers (es recomana portar els pneumàtics en bon estat i inflats).

Aquesta modalitat de cicloturisme clàssic ja fa molts anys que funciona en altres països d’Europa, especialment a Itàlia ia França, ells ja fa anys que organitzen marxes d’aquest tipus i aglutinen molts ciclistes.

No és cap competició, tot el contrari, és una trobada-concentració per gaudir de la bicicleta, del paisatge i fer amics.

En aquesta Marxa es recomana portar roba, calçat i casc de l’època, tot per donar un aire més clàssic i de tornada al passat.

Comptarem amb la companyia de vehicles clàssics del Moto clàssic del Penedès.

Objectiu:

L’objectiu de la Pedals de Clip és la promoció i l’ús de la bicicleta clàssica. Poder homenatjar ex-ciclistes que tant ens van fer vibrar antany, compartint amb ells ruta i emocions.

La Clàssica del Foix

la clàssica del foix

Prova cicloturista de carretera de caràcter clàssic que recorre les terres banyades pel riu Foix, entre vinyes amb sortida de Vilanova i la Geltrú en plena tardor.

Els nostres col·laboradors

Organitzadors